Ресторант Коронаadmin

В сърцето на Плевен, в близост до Община Плевен и Съдебна палата, ще откриете специално място за любителите на вкусната храна и професионалното обслужване в изискана обстановка. Ресторант Корона предлага първокласни кулинарни изживявания на своите клиенти. Всеки ден приготвяме различно обедно меню с влияния от различни кухни и съвременни методи за приготвяне на храната. Вечерното меню е съставено от изпитани рецепти във времето. Всички ястия са приготвени от подбрани продукти, качествено месо и пресни плодове и зеленчуци.
Насладете се на прясно приготвена домашна паста. Ако обичате да опитвате нови вкусове и да научавате всички новости в менюто, посетете страницата ни в интернет или фейсбук профила ни. 

Ресторант Корона предлага две затворени зали за своите клиенти. Залата на първия етаж разполага с 60 места, подходящи за провеждане на фирмени обеди и семейни тържества. Нашият екип ще се погрижи за вашия празник, докато вие не хабите сили и нерви, а празнувате и му се наслаждавате. Залата на втория етаж е предназначена за частни партита и презентации с възможност за конферентна връзка. Уединена обстановка, идеална за целите на вашия бизнес. Лятната градина на ресторанта е уникално място, разположено под вековен летен дъб, който дава усещане за връзка с природата и прекрасна прохлада през лятото. Тъгуващите за простора на лятната градина, можем да настаним в зимната градина. Ресторант Корона предлага на своите гости стилна зимна градина с уютен интериор и приятна обстановка. 

За почитателите на качественото вино, са специалните винени вечери, които организираме ежемесечно. Обичаме да ви изненадваме със смели гурме рецепти в съчетание с подбрана селекция от вина. Дегустирайте смело и открийте нови любими вкусове и аромати  Главната цел на Ресторант Корона винаги е била да създаде стилна, уютна и комфортна обстановка за своите клиенти. Наемаме персонал, който да задоволи вашите изисквания и да приготви меню, което да ви пренесе в страната на кулинарните приключения. Търсим нови предизвикателства и следим актуални концепции. За нашите клиенти само най – доброто! 

За всеки повод или празник ще откриете още Ваучери за подарък на различна стойност. Изненадайте любим човек или организирайте празник в стилна обстановка с вкусна и здравословна храна.