admin

Споделянето на важни моменти от живота с приятели и близки хора в любим ресторант се превръща в скъп спомен. Запомняме миризми, вкусове, мелодии и запечатваме всеки ценен миг, за да се връщаме жадно към щастието. Ресторант Корона е специално място за създаване на вашите спомени. В стилна и приятна обстановка можете да се насладите на специалитети от кухнята на нашите професионални готвачи. Продължаваме темата за пътешествията, търсейки отражение на любимото ни място за кулинарни приключения в Плевен – ресторант Корона. Ще посетим виртуално едни от най – страхотните ресторанти в света.

10. Скалният ресторант в Занзибар

В непосредствена близост до белите брегове на плажа Michanwi Pingwe, ресторантът се намира върху причудливо скално образувание. Атрактивно и желано място за похапване и студени питиета, което предлага на своите гости красива гледка към Индийския океан и вкусни морски дарове. The Rock Restaurant може да бъде посетен по три начина – с кану, пеша или с плуване за тези, които искат да се разхладят предварително.

9. Пещерният ресторант в Тайланд

Изумрудените води и белите пясъци на Индийския океан и при тази дестинация са основен пейзаж, който се разкрива от екзотичен ресторант създаден в сърцето на варовикова пещера. Специалитета на заведението са морски дарове на барбекю. Страхотно място за романтични вечери с вечен еко декор, приглушена светлина и играещите сенки на красивите пещерни форми.

8. Ресторант под водопад във Филипините

Екзотичните дестинации обикновено имат влажен и горещ климат през лятото, който е непоносим за туристите. Филипините е колоритна страна разположена върху 7 хиляди острова, от които 700 са населени. В един от тях ще откриете страхотно място за хапване, където клиентите се наслаждават на естествената прохлада идваща от водите на величествен водопад.

7. Ресторант в гнездо на птици в Тайланд

Още едно вълнуващо място за качествени изживявания в Тайланд, което ще ви качи на клона. Ресторантът разполага своите клиенти в елегантни сепарета, предлагащи романтично уединение и невероятна гледка от височината на птиче гнездо. Уникално изживяване на пет метра над земята, където поръчките вървят по въжена линия, а за сервитьори се търсят катерачи.

6. Ресторантът с блестящ басейн на Малдивите

Малдивите е изключително красиво място за почивка. Води с цвят на изумруд, бели пясъци, коралови острови и луксозни бунгала в океана са само малка част от т.нар. рай на земята. На един от островите North Male се намира луксозен ресторант с басейн, който е осеян с безброй блестящи светлинки през нощта.

5. Ресторант над водата в Камбоджа

На изток от Тайланд се намира още една желана, но не толкова популярна дестинация – Камбоджа. Спираща дъха гледка от бели пясъчни заливи, коралови рифове на брега на Китайско море, които се заменят от гъстата зелена джунгла, кокосови палми и охлаждащи водопади. На остров Koh Rong туристите могат да посетят страхотен ресторант над водата, до който се стига по дълъг извит мост.

4. Ресторант с гледка на небостъргачи в Лос Анжелис

Далеч от Индийския океан и зелената джунгла, в слънчева Калифорния можете да откриете ресторант с най – добрата панорамна гледка в центъра на града на ангелите. Клиентите могат да се насладят на коктейл и вечеря с поглед зареян в танцуващите светлини на небостъргачите. Елегантно и изискано място, като излязло от филмовата лента на холивудски хит.  

3. Романтичен пещерен ресторант в Италия

Polignano a Mare е изключително красив ресторант, който се намира в рибарско селище в Апулия, Италия. Там посрещат своите гости в атрактивна варовикова пещера, която италианците използват за важни събития от 1700 г. Какво по – хубаво от италианска кухня, качествени вина и гледка от ръба на скалата, която разтапя сърцето.

2. Плаващият ресторант над града в Банкок

Разположен на върха на небостъргач, с уникална форма на продълговата палуба, която се издига над сградата, ресторант Vertigo и Sky бара създават усещането за плаване над града. Прекрасно място за романтична среща, където можете да изпратите залеза на деня и да посрещнете нощните светлини на Банкок с коктейл в ръка.

1. Подводен ресторант на Малдивите

Черешката на тортата е построеният на пет метра под морското равнище на Малдивите, ресторант Ithaa. Той разполага с 14 ексклузивни места за своите клиенти. До него се стига по вита стълба от пристанището и се открива страхотна подводна гледка към живописния рибен свят на Индийския океан. Построен преди 10 години, той ще съществува още 10 преди да започне неговата ерозия.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url