admin
нови технологии в ресторант Корона, ресторант Корона, ресторант в Плевен, качествена храна, вкусна храна, Плевен

В ресторант Корона винаги ще ви посреща уютна, стилна и приятна обстановка за семейни тържества, работни срещи или просто за вкусно похапване с приятели и любими хора. Вече знаете, че всеки ден се стремим да ви предлагаме разнообразно обедно меню, микс от актуални рецепти и модерни концепции от световните тенденции в менюто. С идването на вечерта ви поднасяме стандартното меню от изпитани и обичани рецепти, в които влагаме любов, качество и професионализъм. Това, което не знаете за приготвянето на превъзходната храна, която обичате е със сложното име UNOX CHEFTOP MIND.Maps™. Най – ново поколение комбинирана фурна с италианско качество, която е интелигентна, автоматизирана, със собствен софтуер, свързана към интернет и дори към телефон – т.нар. конвектомат.


Конвектоматът е фурна, която днес се използва от всички уважаващи себе си шеф готвачи. Казват, че сега конвектоматът определя готвенето, не шеф готвача. За да сме в крак с последните технологии в ресторант Корона, нашите блюда ежедневно се приготвят с UNOX CHEFTOP MIND.Maps™. Фурна със специални технологии за извличане на влагата от храната, за достигане на оптимални вкусови качества, цвят и хрупкавост. Oбработка с равномерна и регулираща се пара от 35 до 260 градуса. Въздушен поток трансформира храната до съвършенство за отрицателно време. Уредът се отличава с мощност и ефективност, които гарантират бързо, прецизно и качествено изпълнение на поръчаните ястия. Фурната може да се контролира от компютър или приложение на телефона, да се следи онлайн, да се създават в движение рецепти и дори да се получават ценни препоръки. Един клик е достатъчен, за упражняване на пълен контрол над модерната технология.


Конвектоматът е смартфонът при уредите в професионалната кухня. Може да запомни до 384 програми, адаптира се при всяко готвене като отчита различните фактори, за да достави същия перфектен резултат, към който се стремим в нашата кухня. Идеалната комбинация от горещ въздух и пара, които се разпределят равномерно и дават бързи и прецизни резултати. Не се чудете защо храната ви идва толкова бързо, с конвектомата на UNOX всяко ястие е контролирано, качествено и достига до вас за минимално време. Така в ресторант Корона предлагаме на клиентите си блюда, приготвени от пресни продукти по изпитани рецепти с най – нови технологии. Италианско оборудване Unox за качеството, което нашите клиенти заслужават.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url