Ресторантът в пандемия или когато чистота трябва да е на експертно ниво

admin

Отваряйки врати след карантината, на много ресторанти им се наложи да се сблъскат освен със страховете на клиентите, но и с новите правила на пандемията. Необходимата дистанция, засилената дезинфекция и използването на предпазни средства за всички беше нещо ново, неприятно, но и единственият начин да бъдем заедно, да работим, да се веселим и да общуваме с хора извън семейната среда. Ресторант Корона се превърна в безопасно място за вкусно хапване и пийване, съобразено напълно с изискванията на министерството на здравеопазването.

Много от мерките, които бяха приети за намаляване на риска от заразяване, са известни и видими за клиентите. В ресторант Корона ви посрещаме със задължителния дезинфектант, одобрен от министерството с биоциден ефект. Очакваме ви на дезинфекцирана маса на необходимата дистанция, с дезинфекцирани и скрити в защитна опаковка стерилни прибори. Обслужваме ви с предпазни средства и с гарантирана висока хигиена на персонала.  

Това, което не знаете за работния процес в ресторант Корона е многото усилия и организация, които вложихме, за да бъдем изрядни според новите изисквания. Упоритата дезинфекция се случва не само пред вас, но и зад вратите на нашата кухня. Всяка повърхност, която се докосва до храната ви е непрекъснато стерилизирана. Готвачите приготвят храната с маски, която предварително е грижливо измита, а за ястията от студената кухня се спазват предписаните процедури за дезинфекция.

Някои ресторанти обаче надминаха очакванията на своите клиенти и успяха да намерят смарт решения за спазване на новите изисквания. Нашите адмирации!!! През май тази година в Амстердам отвори врати ресторант със стъклени беседки за двама на брега на реката. Какво по – хубаво в тази ситуация от вечеря за двама с хубава гледка и с нужната дистанция. В Швеция приеха на сериозно мерките и наредиха маси по ливадата и обслужваха с въжена линия в колоритния ресторант “ Маса само за един “. 

В Холандия в ресторанта “ Кралско място “ собственикът реши да се довери на роботизирани сервитьори, които със своята бездушност не се харесаха много на клиентите. За съжаление социалната дистанция води до засилване на чувството за самота. Ето защо някои ресторанти решиха да наредят манекени в своите ресторанти, които да запълват празните места. В Тайланд в ресторанта “ Имението Сайгон “ започнаха да прогонват самотата със симпатични плюшени панди, които правят компания на клиентите.

Нашето решение за вас е новата зимна градина в ресторант Корона в град Плевен. Знаем, че ни предпочитате не само заради топлите вкусни ястия и освежаващите оригинални питиета, но и заради чистата и уютна среда в която ви посрещаме. Днес можете да разчитате на експертно ниво на чистота и дезинфекция, които да ви гарантират спокойствие и сигурност по време на вашата вечеря или обяд.

Заповядайте в зимната градина на ресторант Корона, нашето смарт решение за Вас!

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url