Разкошни летни вечери с welcome drink, вината на винарска изба Енджъл Естейт

Categories:Блог
admin

Лятото започва обещаващо в град Плевен. Предстоят три разкошни летни вечери в ресторант Корона. Ще посрещнем с усмивка и разголени рамене лятото. Да започнем с welcome drink, а мястото на срещата е невероятната лятна градина в сърцето на нашия ресторант. Сред прекрасната зеленина на уникалния вековен дъб, ще приветстваме нашите клиенти с welcome drink. С питие за добре дошли, можеш да позволиш на своите гости да се почувстват като у дома си, да намалиш напрежението за страхотно изкарване и да погъделичкаш апетита им за бъдещи кулинарни подвизи.

Не пропускайте да посетите ресторант Корона на 10-ти,11-ти и 12-ти юни! Ще имате удоволствието да опитате високо оценените вина на винарска изба Енджъл Естейт. “Направени с професионализъм, с чисти помисли и много любов”, ангелските вина ще бъдат придружени от апетитни хапки, приготвени от главния готвач на ресторант Корона. Идеална комбинация за любителите на висококачествени вина и вкусни мезета. Всеки месец търсим вина, които заслужават вашето внимание и жадна глътка. За тях с много любов и креативност, изготвяме меню, с което да ви изненадаме и зарадваме. През първия летен месец ще се насладим на Stallion Rose и White Stallion, елитни вина за нашите клиенти.

Винарска изба Енджъл Естейт ни привлече със своята визия и мисия да бъде изба на световно ниво без компромиси. 1500 декара лозя се превръщат с помощта на иновативни технологии в 600 хиляди бутилки вино. Като се започне от професионална експертиза на земята, коя е подходяща за премиум вина и коя за масови вина, сортиране на гроздови те зърна чрез лазерна машина с фото клетка, обработка с пневматична преса срещу нежелано окисление, докато се получат плътни, уханни и деликатни вина с изискана и неповторима визия. Вината на Енджъл Естейт винаги могат да бъдат объркани по име с други вина, но не и по вкус и аромат.

В класациите на прочутата медия за винопознавачи и любители Divino, на ангелските вина отреждат винаги горни позиции. Вино Каберне Совиньон Денеб от 2013 г. е оценено като едно от 10те най-добри вина за 2016 г. Денеб Сира от 2016 г. през 2018 г. грабва 1-во място в класацията за лимитирани серии вина. През 2017 г. едно от най-препоръчваните вина розе от Divino е Stallion Rose, което ще имате възможността сами да оцените. Вината на винарска изба Енджъл Естейт имат 100 % успеваемост на всички конкурси или класации, в които участват. В заключение ще добавим мнението на 24 часа, които смятат, че избата отваря нова страница във винарската история на България и завръщане с триумф на световната винена карта.
Ако лятната почивка е далече, а слънцето събужда във вас мечти за летни приключения, не се отчайвайте! В ресторантКорона ще се потопим в лятна винена наслада, ще ви посрещнем с welcome drink – специалните изстудени вина на винарска изба Енджъл Естейт, елитни вина за ценители и летни приключенци.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url