Повече от 10 страхотни идеи за новогодишното парти с приятели. Втора част

admin

След Коледа равносметката е ясна – взехме си екстра доза сън, разширихме новите дънки според доволно закръглената ни фигура, видяхме се с родата и изслушахме всички стари истории по два пъти, с една дума оцеляхме. Коледните угощения не са хапка за всеки човек, само българите от сутринта започват да мажат пържоли с марината, да оформят кюфтенца и да бъркат руска салата. Миналата седмица хвърлихме бялата ръкавица с предизвикателство към вас, предложихме ви повече от 10 страхотни идеи за новогодишното парти с приятели. Днес продължаваме да ви споделяме хрумки за уау парти, за което ще облечете онази по – широката рокля или ластичните дънки. 

Хапките за новогодишната маса са просто задължителни, казваме го напук на тези, които не си представят партито без руска салата. В интернет гъмжи от идеи, които не само, че не изискват кой знае каква подготовка и умения, но и ще изненадат приятно гостите. Всички ще говорят дълго за тях. Ако не ви се занимава и разполагате с ограничен бюджет, винаги можете да поръчате на гостите да донесат хапки, които обичат и сами са направили за дружна дегустация.

За кулинарни майстори: В разгара на партито, можете да предложите на гостите малко подкрепление като сервирате горещи цели картофи, цепнати и приканващи да бъдат полети и поръсени с различни топинги като масло, меко сирене, риган, задушени гъби, чили и каквото друго ви харесва. Друга идея, която си струва труда – Мери блъди шишчета, на които се редят накиснати във водка доматчета, парченца селъри и бейби кисели краставички. 

С напитките не само вдигате градуса на партито, но и можете да внесете много настроение и поводи за селфита. Шампанското е класическа напитка за посрещане на новата година. На много българи не им харесва вкуса му, защото досега не са пили друго освен шампанско Искра. Обявете тема на новогодишното парти дегустация на шампанско и сравнете с приятели различни марки от различен ценови диапазон. Винаги можете да ги помолите да донесат по едно шампанско, за да облекчите бюджета. 

За експериментатори: Не обичате шампанско и това е, тогава защо не направите сангрия с шампанско, доливате му ябълков сок ( други варианти – портокалов, сок от ананас или круша ), сок от червена боровинка и допълвате с червени боровинки и лимони, парченца от портокал или ананас. Ефектно, вкусно и любопитно дори за най – скептичните пиячи. Други идеи за коктейли с шампанско – в комбинация с джин и лимони, със стръкчета розмарин в съчетание със сок от мандарина или с текила и прясна мента. 

Украсихте ли бъдещата сцена на партито, сложихте ли достатъчно гирлянди, ръчно направени снежинки, светещи топки и лампички, диско топки и балони? Остава да наредим масата в празнични цветови комбинации от черно и златно, черно и сребърно, лилаво със златно или сребърно с акценти от цветя и свещи. Ще са ви нужни цветни покривки и салфетки, купи в които можете да аранжирате цветя, мъниста, шишарки или искрящи топки, свещи купени или поместени в чашки, бурканчета и дори в ябълки. Съчетайте метални елементи, коледна украса и красиви аксесоари.

Накрая обмислете забавленията, не разчитайте на телевизора, така ще изпуснете партито. Освен танците и настолните игри, може да организирате всички в ролеви игри, които ще разсмеят и забавляват всички на пълни обороти. Игри като Познай филма и Кой съм аз не изискват кой знае какви познания и на всички ще им бъде приятно да се включат. Нужни са само хартия, маркер и ножица. Всеки може да напише своите предсказания за следващата година. В началото на партито раздайте листчета, които да бъдат анонимни, а в края гостите ще трябва да познаят автора им.

Весели празници, приятели на ресторант Корона! Пожелаваме Ви много усмивки, нови дупки на колана, опразнени чаши и парти до зори. Да посрещнем новата година с повече късмет неусетно да заобикаляме неприятностите, с повече сила да се преборим смело с несгодите и с много надежда за едно по – добро бъдеще. Да ви е честита новата 2020-та година!

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url