Ново меню и безплатна доставка на храна в ресторант Корона!

admin
Източник: freepik.com

Толкова беше хубаво цяло лято навън с приятели в лятната градина на ресторант Корона под сенчестите ласки на вековното дърво! Толкова хубаво, че сигурно забравихте, че можем да ви доставим храна на всеки адрес в град Плевен. Ние разбираме, че времето понякога не стига или имате опасения свързани с пандемичната ситуация, ето защо ви напомняме, че любимите ви ястия могат да бъдат доставени до вратата на вашия дом. 

Поръчайте вкусна храна за вкъщи с новите условия за безплатна доставка в целия град! 

Продължаваме да работим с пълен ентусиазъм и творческа енергия и да бъдем звънчето, което разсейва ежедневната рутина. Помислили сме за всичко. Всеки ден ще можете да опитвате от обновяващото ни, пълно с кулинарни предизвикателства, обедно меню. С едно позвъняване на телефони: 064/ 807 111 и 0899808804 кутии с прясно сготвена храна ще пътуват към вас.

НОВО !!! В следобедните часове ще излиза специално меню с ястия, които носят уюта на дома. Да, ето и вечерята е готова, без да губите време и нерви за пазаруване и готвене. Поръчките по телефона приемаме от 11:00 часа на обяд до 21:30 часа вечерта. 

Предстои ви рожден ден или семейно тържество, но ви притесняват новините и вече не сте сигурни как ще се справите с подготовката. Ресторант Корона има решение за вас – кетъринг с доставка до вашия дом. Обадете се три дена предварително, за да уговорим менюто, с което ще почерпите своите гости и ние ще го приготвим и доставим. Без суетене, потене и паника, на вас остава само да си облечете хубавите дрехи и с усмивка да посрещнете гостите.

Доставките на храна често се свързват с популяризиране на американския модел за разнос на пица. Знаете ли, че всъщност носенето на храна до дома датира чак от древността. Първите обществени закусвални на римляните се помествали в каменни къщи. Храната се съхранявала в големи глинени съдове, поднасяла се на място или се отнасяла до домовете на бедните. Това се смята за неформалното начало на доставките на храна.

Официалното начало поставя крал Умберто в Испания през 1889 г. На кралица Маргарита й писнало да яде аристократични ястия, които разстройвали корема й. Дояло й се от храната на простолюдието, за това кралят поръчал на най – известния пицар в Неапол да й донесе пица в двореца. Готвачът Еспозито решил да покаже своите умения и сътворил пица Маргарита в чест на кралицата, която е известна и до днес. 

По време на втората световна война храната, която се разнасяла до домовете била благородно начинание. Много семейства в Англия загубили домовете си разчитали на подаянията на държавата, която спасявала живота и морала на своите поданици. През 50-те години в Америка семействата започват да прекарват повече време вкъщи пред телевизора. Ресторантите започват да се адаптират и да използват модела за доставки до дома в частния сектор.

Днес сме свидетели на летящи пакети, доставяни с дронове, които предвещават, според някои мечтатели, бъдещите летящи коли. Доставка на бъдещето, която се изпълнява за отрицателно време и спазва изрядно срокове, защото не се съобразява с пътния трафик. Преди да навлезем в тази реалност обаче ще разчитаме на бързите доставчици на вкусните ястия, които приготвяме в ресторант Корона.

Не пропускайте обедното меню! Всеки предиобед постваме обедното меню до 11 часа в профила ни във фейсбук.

Следете за новото специално меню в следобедните часове с домашни ястия!

Поръчайте на телефоните за контакти: 064/ 807 111, 0899808804.

ДОСТАВКАТА В ЦЕЛИЯ ГРАД Е БЕЗПЛАТНА!!!

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url