admin

Подари незабравимо изживяване


Празнувай Свети Валентин, празник на любовта и Трифон Зарезан в страхотния ресторант Корона в сърцето на Плевен

Според Националната асоциация на ресторантите в Америка, вторият най – известен празник, който американците празнуват извън дома е Св.Валентин. В България Трифон Зарезан или денят на лозаря се чества, като се отбелязва с хубаво вино на вечеря в ресторант. Който и празник да изберете, на този ден в ресторант Корона ще можете да се насладите на специално меню от сгряващи душата ястия с примамливи цветове и качествени вина в уютна и празнична атмосфера. Според същата асоциация, 82 % от празнуващите Св.Валентин предпочитат да получат незабравимо преживяване за празника, а не подарък. За влюбените с пърхащи пеперуди в корема, ще предложим музикален романтичен съпровод за щастливи мигове и спомени за цял живот.


Кажи “ Да “ на празника на любовтаИзбирайки ресторант за празника на любовта, залагате на класиката. Любимата ви локация за хубава храна, страхотно прекарване и отлично обслужване, може да придаде допълнителен уют и да стане знакова за големите събития във вашия живот. Нищо не може да върне романтиката в една връзка, както завръщането в ресторанта, където се е състояла първата любовна среща. Много хора по света празнуват на този ден не само Св.Валентин, но и годеж, сватба или годишнина. Изчислено е, че всяка година по това време се състоят около 200 хиляди предложения за брак. Ето няколко съвета от специалистите, ако сте се решили на тази стъпка:

Не започвайте този план, ако не сте сигурни, че искате предложение пред публика. В интернет е пълно с клипчета на любовни ентусиасти.

Обмислете добре сценария на желаното предложение. Oрганизирайте предварително всяка стъпка. Обсъдете с персонала на ресторанта, ако е необходимо съдействие .

Пригответе кратка реч, която да предразполага вашата любима и да й описва колко специален човек е тя за вас.

Не крийте годежния пръстен в сладкиши, хлебчета или бутилки с вино, за да няма неприятни изненади и годежният пръстен да се окаже на друга маса.

Може да оставите на главния готвач да ви помогне със заветните думи, изписани върху някое апетитно блюдо или десерт, но запомнете после е вашият ред.


Подаръци и лакомства за любимия човек


Професионалистите от ресторант Корона в град Плевен ще се погрижат за вас на Свети Валентин.

Най – подаряваните подаръци за Св.Валентин са шоколад, плюшена играчка, цветя, бижу или бутилка вино. Любовните дарове са в цветовата палитра от розово, наситено червено до шоколадово кафяво. Ако сте решили да приготвите лакомство за своя любим, в интернет можете да намерите хиляди предложения за домашно творчество – шоколадов кейк в сърцевидна форма с малини или ягоди, бисквитки със розови сърцевидни мотиви, ягоди потопени в шоколад, шоколадово фондю, шоколадова торта с червени блатове и други. Ако нямате време или предпочитате да се погрижат за лакомствата професионалистите, заповядайте в ресторант Корона. Приготвили сме Ви свежи салатки с ягоди, сьомга с мариновано цвекло и червен хайвер, пилешко бон-филе с прошуто и билково маскарпоне и шоколадова маркиза. Ще ви посрещнем с ястия преливащи от любовен цвят и кулинарна страст за ценители и търсачи на силни усещания. Ресторант Корона превръща вашите празници в незабравими спомени.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url