Меню за Бъдни вечер и Комбо изненади в ресторант Корона

admin
Christmas photo created by timolina – www.freepik.com

Няма по – очаквани празници от Бъдни вечер, Коледа и посрещането на новата година. Въпреки изминалата тежка и пълна със съмнения и страхове година, празничното настроение се промъкна към нас бавно и категорично, за да изпълни сърцата ни с трепет и надежда. Има ли по – сгряваща гледка от усмихнатите детски очи пред коледните подаръци или събраното семейство около празничната трапеза? Няма! Ето защо в ресторант Корона сме се погрижили да не мислите за рецепти и за готвене по време на празниците.

Да, със сигурност ще ви се получат сармите и пълнените чушки, защото този път можете да ги поръчате от ресторант Корона. Вместо да редите на масата съмнителни ястия, набързо купени в последния момент от супермаркета, поръчайте качествени със сигурен произход. Социалните мрежи ще гъмжат от снимки на празнични трапези. Не унивайте, винаги може да добавите от празничното ни меню за Бъдни вечер с постни ястия за вашата трапеза. Ето какво трябва да направите:

Между многото задължения и пазаруване на коледни подаръци за любимите хора, оставете си 10 минутки да звъннете в ресторант Корона. Не чакайте до последния момент! Обадете се до 23-ти декември най – късно до 17:00 часа. И докато другите се потят, цапат и ядосват на несполучливи ястия, вие си починете, насладете се на някоя книга и се разкрасете. Ние ще имаме задачата на 24-ти декември от 13:00 до 18:00 часа да ви доставим всичко, което сте поръчали. Много приятно и много лесно, нали?!

А къде са комбо изненадите? Комбо изненадите са всеки ден от 11:00 до 21:30 часа! Коледните и Новогодишните празници са най – страхотното време, защото се срещаме с приятели, които не сме виждали много отдавна. Тази година приятелите ще идват в дома ви или вие ще ги посещавате. Нищо не бива да помрачава тези желани социални срещи, които много ни липсваха по време на карантината и отговорното стоене вкъщи. Ето ви една чудесна идея – поръчайте богато Комбо меню!

Едва ли ще ви остане време да приготвите супа, салата, основно и десерт и да останете свежи и красиви. Поръчвайки от двата Комбо варианта за вкусно меню, вие ще можете да поканите гости и да ги нагостите по най – добрия начин. Комбо изненадите се предлагат в два варианта – комбо меню 1 и комбо меню 2. Докато професионалистите в ресторант Корона приготвят вашата поръчка, на вас остава да спретнете дома и тоалета си. 

В комбо менюто ще откриете крем супа с манатарки и пилешко филе или традиционна шопска салата за кулинарни приключенци и почитатели на българското. Филе пъстърва с бадемова емулсия ще зарадва вкусовите ви рецептори, докато грилованата свинска пържола ще засити лакомниците. След рибката ще подсладите деня си с нежно шоколадово суфле, а пържолата ще допълните с разкошна торта с овесени ядки и маскарпоне. В комбо меню 2 сме включили и още изненада – малка бутилка вино Ейнджъл мерло, достатъчна за вкусно похапване.

Ресторант Корона – вашият начин да изглеждате добре и да имате апетитна трапеза.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url