Как да преживеем празника на влюбените?

admin
Не пропускайте специалното меню за Св.Валентин в ресторант Корона

Наближава онзи ден от годината, за който мнозина спорят какъв празник е, други купуват сърцевидни кутии с бонбони, балони и червени рози, а трети не разбират защо е цялата тази лудост. Празникът на влюбените e ден, който е натоварен с очаквания за пеперуди в стомаха, сърдечни подаръци и незабравими спомени. Ако денят не се подреди според очакванията, значи ли, че не сте влюбени? Всички неща, които се предлагат дали са успешната рецепта за вашата връзка? С други думи празникът на големите очаквания често води до разочарования и до раздели. Ето няколко идеи как да преживеете един от най – противоречивите празници през годината и да продължите да се обичате.

Понякога по – малкото изненади носят повече удовлетворение

Романтичната представа за Св.Валентин е прекрасна вечер с любимия човек, който ни изненадва със страхотен подарък, за който тайно сме се надявали. Истината е, че малка част от нас умеят да избират точния подарък. Голяма е вероятността да не се справим, особено ако заложим на традиционния избор, който показва липса на въображение и старание. Друга грешка, която може да помрачи началото на любовната вечер, е да изберем подарък, който не е подходящ за етапа на връзката. Скъпо бижу подарено в началото на взаимоотношенията, ще притесни повече, отколкото да зарадва половинката. За да няма недоразумения може да си спестите изненадите, неподходящото облекло, неприятния ресторант, цветята, които не обичате и т.н. Заедно планирайте празника и обсъдете своите различия, а после му се насладете.

Защо на Св.Валентин да се държим по – различно?

Защо очакваме човекът до нас да се държи по – различно на празника? Хората са различни, възприемат романтиката по свой начин. Колкото и да ни налагат клишета, тя не е само червени сърца, купидончета и легло от рози. Понякога е жест в правилния момент, грижа и всеотдайност към любимия човек. Безценно е чувството, че сме обичани, уважавани и ценени и е жалко ако очакваме да се чувстваме така само на празника. Не оставяйте приповдигнатата атмосфера, която витае в ресторантите и другите обществени места на Св.Валентин, да ви наложи своите правила, не сте влюбени от днес.

Празникът на влюбените е всеки ден, в който сте заедно

Много хора поддържат тезата, че всеки ден трябва да показваме любовта към половинката. Ако сме намерили сродната душа, защо да чакаме празника, за да покажем своите чувства облечени в скъпи подаръци. Няма правилен начин да показваме любовта, няма правилен начин да празнуваме любовта, няма определена сума, която да похарчим, за да отбележим любовта, просто трябва всеки ден да се борим за нея и да я пазим като съкровище. Избираме да празнуваме празника, да го преживеем с всичките емоции, които ни предлага, но по нашите правила.

Отпразнувай незабравима вечер в ресторант Корона 

Един от безценните съвети, които споделят 45 двойки с дълъг стаж в семейните отношения в сайта goodhousekeeping.com, е неизменната вечеря навън, която откъсва от рутината и от семейния хаос и напомня защо сме избрали да бъдем заедно. Любовна среща за Св.Валентин понякога е всичко, което е нужно, за да запалим отново пламъка на любовта. В ресторант Корона сме ви приготвили специално страстно меню от свежа салата със салатки и плодове в компанията на запечена брускета с Бри, две сочни крехки основни ястия с месо, с плодов привкус и хрупкави зеленчуци, а за нежен край чувствен десерт с шоколад и ягоди. Обещаваме ви, че съчетанието от ароматно вино и солено-сладки ястия с омайващи подправки и билки ще нажежи нощта и ще ви остави незабравими спомени.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url