Какво ще направите, когато отворят баровете и ресторантите?

admin
Food photo created by gpointstudio – www.freepik.com

Наскоро шега в социалните мрежи много ни разсмя – “ Когато отворят кръчмите, задължително ще отида с преспиване “. Освен, че ни сви под лъжичката, ни заля нервен смях. Закопняхме за предишната рутина и се замечтахме с пълна сила, какво ли наистина ще направим, когато отворят всички заведения. Иде ни да хванем един лист хартия и химикал и да подредим прилежно всички дейности, които ни хрумват на мига. Който се сети за още, да коментира!

Ще отворим ресторант Корона заедно с идването на пролетта, вдъхновени и готови за работа. Заедно със семенцата, посяти в земята, ще надигнем глави, за да посрещнем едно утре, пълно с надежда за благоденствие. Къде другаде ще се случва така интензивно живота ни, ако не в кръчмата или ресторанта. Открай време място за срещи, за раздели, за мъка, за любов, за политика и за кулинарни приключения и алкохолни изпарения, е вече нямаме търпение…

“ Ще изпия едно кафе, това най – много ми липсва”

Някои от вас споделиха, че първото нещо, което ще направят е да изпият едно кафе с приятел. Липсват ли ви шума на кафемашината, тракането на лъжички и чашки, разговорите на хората и ароматите на прясно смляно кафе и дъхав чай? Какво по – хубаво от това да го направите на слънце, в градината на любимия ресторант Корона. Първото кафе ще е най – сладко, най – дълго и най – запомнящо се, насладете му се!

“ Ще изям и ще изпия всичко пропуснато “

Това ни каза един приятел на ресторант Корона. Да, за тези от вас, които обичат да излизат навън, да се забавляват като посещават различни заведения и да глезят непрекъснато небцето си с вкусни ястия и напитки, с отварянето им ще си спомнят колко сладък е животът. Да, ние продължаваме да доставяме храна до дома и офиса, но атмосферата и комфорта винаги ще бъдат част от цялостното изживяване наречено “ да отидем на ресторант “.

“ Ще те заведа, мила, на ресторант “

Откога го чакаме това изречение. Нищо не нарушава така прекрасно рутината на сивото ежедневие и досадните задължения, свързани с дома, децата или работата, както специалната вечер с любимия човек навън. Време само за двама, сладко бягство в страната на кулинарните изкушения с чаша вино или бира, далеч от делничните тревоги и притеснения. Чакаме го този ден като коледа през март.

“ Ще се наглася като за световно “

Дойде време да извадим онази рокля в гардероба, която купихме с влюбен поглед и която си чака повода! Как изглежда за някои перфектната вечер – среща в ресторант или бар, после дискотека, което е предпоставка за отбиване в близкия Мол и за купуване на нова дрешка или за обличане на някоя разкошотия, забравена в гардероба отпреди карантината. С няколко думи отворят ли заведенията, блясъкът се завръща.

Какво е първото нещо, което вие ще направите, когато отворят всички заведения? 

Заповядайте в ресторант Корона да ви сбъднем желанията.

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url