Защо да поръчаме от новото меню на ресторант Корона?

admin

Няма нищо по – хубаво от домашно приготвените ястия на мама и баба. Някои миризми завинаги остават в паметта ни като топло усещане за уют, грижа и дом. Сегашната динамика на ежедневието затруднява усилията ни да създаваме същата атмосфера. Домашните засищащи ястия изискват време, търпение и вещина, с които не винаги разполагаме. Бързата храна спасява някой обяд или вечеря, но не е решение за всеки ден. 

Ето за това в ресторант Корона решихме да ви предложим специално меню за разнос с апетитни ястия за дома и офиса. С обявяване на новите мерки, за съжаление ще се наложи да затворим вратите на ресторанта, но ще продължим да приготвяме зад тях кулинарни изненади, които ще можете да поръчвате на телефони 064/ 807 111 и 0899808804 от 11:00 до 21:00 часа.

Всеки ден в профила на ресторант Корона във facebook следете новостите и актуализираните предложения за вкусно похапване и се възползвайте от безплатната доставка в целия град Плевен.

Повече разнообразие и вкусотии всеки ден

Бързите закуски, които ни се предлагат от всеки ъгъл имат примамлив вид, но крият вредни количества сол, мазнини и захар за нашето здраве. Когато готвим вкъщи храната за своето семейство, избираме грижливо съставките и залагаме на сигурни рецепти. Определяме сами порциите и съдържанието на нутриенти. По същите критерии избираме ресторанта, в който да заведем близките и приятелите си.

Бъдете спокойни, когато поръчвате храна в ресторант Корона. Приготвяме храната с качествени продукти в напълно стерилна и дезинфекцирана среда. Поръчайте от менюто за разнос, то е създадено за всички вас, които нямате време, но търсите интересна и здравословна алтернатива и причина да поглезите своето семейство.

Стресът вреди на готварските умения

Много хора обичат да готвят и се развличат с изпробването на различни готварски рецепти. Вие сте нашето вдъхновение! Гответе и добавяйте щипка любов във всяко кулинарно начинание. Но ако сте от онези, които все не им стига времето и идеите. Ако стресът и задълженията по – скоро убиват кулинарния ви ентусиазъм и все не ви се получават ястията – винаги можете да разчитате на нас. 

В кухнята на ресторант Корона работят професионалисти, които не пестят енергия, идеи и страст в подготовката на всяко ястие. Ето за това всеки ден можете да избирате от едно от най – богатите и пъстри менюта в град Плевен.   

В днешно време стресът е част от живота ни, но не позволявайте да вреди на готварските умения и най – вече на апетита ви. Екипът на ресторант Корона ви пожелава да бъдете силни и здрави!

Вашият коментар

Вашият коментар*

Name*
Email*
Url